Kunst bloesembomen

Tot kunst verheven groen!

Een handgemaakte Kunst bloesemboom

Kunst Bloesembomen zijn enorm populair vanwege hun rijke, sierlijke bloesembloemen. Een handgemaakte kunst bloesemboom van Peter van Son Interieurobjecten is verkrijgbaar in verschillende soorten als de Japanse sierkers, Krentenboom en de Magnolia kunstboom. Wij beschikken over allerlei soorten bloesem bloemen, stammen en meer om uw kunstboom uniek en volledig naar wens te maken. Wij noemen deze bomen dan ook geen nep bloesemboom, maar kunst bloesemboom!

Bekijk de overige soorten kunstbomen:

 

Realistische kunst bloesembomen

Wij vervaardigen onze kunst bloesembomen op verschillende soorten echte houten stammen. Deze houten stammen worden vooraf door ons gedroogd en behandeld tegen het leven in de stam. Tot slot werken we uw kunstboom af met Uv-bestendig en brandvertragend blad- en bloesembloemmateriaal naar keuze. Door ons vakmanschap en oog voor detail zijn onze kunstbomen niet van echt te onderscheiden en beloven wij bij elk project een prachtig resultaat!

Een kunst bloesemboom is altijd maatwerk

Onze kunst bloesembomen worden volledig gemaakt naar de wensen en behoeften van u als klant. U word volledig betrokken bij het proces waardoor we samen komen tot een unieke, voor u gepersonaliseerde kunstboom. Van schets tot eindresultaat worden onze kunstbomen met de hand vervaardigd en aan iedere gewenste situatie aangepast. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie wilt over onze kunstbomen.

vraag vrijblijvend uw offerte aan

Voordelen van een Kunst bloesemboom

  • Direct een fleurige impact op uw ruimte 
  • Niet van echt te onderscheiden
  • Binnen één dag geplaatst
  • Géén verzorging nodig
  • Makkelijk schoon te houden, allergie vrij
  • Dankzij maatwerk overal mogelijk!
Bloesemboom

Al onze producten worden volledig op maat gemaakt en samengesteld met oog voor detail en naar uw persoonlijke wensen. Daarom bent u als klant altijd betrokken bij het productieproces. Onze vakkundige monteurs plaatsen uw kunstbeplanting met uiterste zorg en precisie. Wij streven naar niets meer dan perfectie voor al onze projecten!

Wilt u ook een Kunst Bloesemboom door
Peter van Son Interieurobjecten?

Neem direct contact met ons op voor meer informatie, een geheel vrijblijvende afspraak of direct een offerte op maat!

vraag vrijblijvend uw offerte aan Contactpagina