Greenwall

Tot kunst verheven groen!

Wat is een Greenwall van kunstbeplanting?

Een Greenwall is een met kunstbeplanting bedekte muur, die zowel voor binnen als buiten gemonteerd kan worden. Deze wanden met zijde kunstbeplanting voorzien elke ruimte direct van een fijne sfeer en goede akoestiek. Het realistische bladmateriaal in combinatie met ons oog voor detail geven keer op keer een prachtig resultaat. Met een greenwall is het mogelijk om op zowel grote als kleine oppervlaktes veel groenbeleving toe te voegen. Onze Greenwalls zijn volledig onderhoudsvrij en voldoen aan alle gezondheids- en veiligheidseisen.

Kijk ook eens bij:

Realistische Greenwall

Onze Greenwalls worden enkel en alleen gemaakt van hoogwaardige, luxe materialen. Daarom noemen wij onze planten ook geen nep planten, maar kunstplanten. Laat ons u overtuigen met onze jarenlange expertise in het creëren van levendige groene wanden. Wanden die niet alleen de natuur moeiteloos nabootsen, maar ook direct een visuele impact op uw kantoor of woonkamer hebben. Dit product biedt meer dan alleen esthetische schoonheid. Het verbetert ook de akoestiek van uw ruimte, waardoor er een rustige en aangename omgeving ontstaat. 

Plaatsing is onafhankelijk van lucht, licht en warmte, en er is geen verzorging nodig. Geen zorgen over water geven, snoeien of het zoeken naar het juiste lichtniveau. Alleen regelmatig schoonmaken houdt uw plantenwand permanent in topconditie!

Uw Greenwall zelf samenstellen?

Onze Greenwalls worden altijd met de hand en volledig voor u op maat vervaardigd. Dit bied u de mogelijkheid om volledige invloed uit te oefenen op de uiteindelijke uitstraling van de wand. We staan altijd voor u klaar om bij u langs te komen, uw ruimte te evalueren en deskundig advies te geven over de selectie van een Groene Wand en de talloze opties voor beplanting. Ons team neemt uw wensen ter harte en ontwerpt en ontwikkelt de Groene Wand volledig naar uw voorkeuren!

De voordelen van een Greenwall

  • Niet van echt te onderscheiden
  • Direct een groene impact op uw ruimte 
  • Verbeterend voor de akoestiek
  • Binnen één dag geplaatst
  • Onafhankelijk van lucht, licht en warmte
  • Géén verzorging nodig
  • Makkelijk schoon te houden
Groene kunstplanten

Logo toevoegen aan uw Greenwall?

Dat kan! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Al onze producten worden volledig op maat gemaakt en samengesteld met oog voor detail en naar uw persoonlijke wensen. Daarom bent u als klant altijd betrokken bij het productieproces. Onze vakkundige monteurs plaatsen uw kunstbeplanting met uiterste zorg en precisie. Wij streven naar niets meer dan perfectie voor al onze projecten!

Wilt u ook een Greenwall door
Peter van Son Interieurobjecten?

Neem direct contact met ons op voor meer informatie, een geheel vrijblijvende afspraak of direct een offerte op maat!

vraag vrijblijvend uw offerte aan Contactpagina