Meerstammige Kunstbomen

Tot kunst verheven groen!

Een handgemaakte, meerstammige Kunstboom

Met een meerstammige kunstboom door Peter van Son Interieurobjecten haalt u direct de natuur in huis. De meerstammige kunstboom kenmerkt zich door zijn meerdere vertakkingen vanuit de grond, waardoor een prachtige, luchtige kroon ontstaat. Aan de onderkant geniet u van een speels uiterlijk met een open structuur, en aan de bovenkant van een brede en volle kruin. Voor elke boom nemen wij uitgebreid de tijd om deze voor u te ontwerpen, ontwikkelen en te plaatsen. Wij noemen deze bomen dan ook geen nepbomen maar kunstbomen. Ook wanneer u een originele, luxe kunstboom zoekt die aangepast kan worden aan uw wensen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over allerlei soorten kunstbomen voor binnen met diverse stamdiktes, bladeren en meer om uw kunstboom uniek en volledig naar wens te maken.

Bekijk ook onze andere soorten kunstbomen:

Realistische, meerstammige kunstbomen

Wij vervaardigen onze meerstammige kunstbomen op echte houten dragonwoodstammen. Deze houten stammen worden vooraf door ons gedroogd en behandeld tegen het leven in de stam. Tot slot werken we uw kunstboom af met Uv-bestendig en brandvertragend bladmateriaal naar keuze. Door ons vakmanschap en oog voor detail zijn onze kunstbomen niet van echt te onderscheiden en beloven wij bij elk project een prachtig resultaat!

Een Meerstammige Kunstboom is altijd maatwerk

Onze kunstbomen worden volledig gemaakt naar de wensen en behoeften van u als klant. U word volledig betrokken bij het proces waardoor we samen komen tot een unieke, voor u gepersonaliseerde kunstboom. Van schets tot eindresultaat worden onze kunstbomen met de hand vervaardigd en aan iedere gewenste situatie aangepast. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie wilt over onze kunstbomen.

Voordelen van een meerstammige Kunstboom:

  • Dankzij echte houten stam een levensechte uitstraling
  • Een enorme natuurlijke impact op uw ruimte 
  • Onafhankelijk van lucht, licht en warmte
  • Géén verzorging nodig, makkelijk schoon te houden
  • Dankzij maatwerk overal mogelijk!

Al onze producten worden volledig op maat gemaakt en samengesteld met oog voor detail en naar uw persoonlijke wensen. Daarom bent u als klant altijd betrokken bij het productieproces. Onze vakkundige monteurs plaatsen uw kunstbeplanting met uiterste zorg en precisie. Wij streven naar niets meer dan perfectie voor al onze projecten!

Wilt u ook een meerstammige Kunstboom door Peter van Son Interieurobjecten?

Neem direct contact met ons op voor meer informatie, een geheel vrijblijvende afspraak of direct een offerte op maat!

vraag vrijblijvend uw offerte aan Contactpagina