Kunst olijfboom

Tot kunst verheven groen!

Een handgemaakte Kunst olijfboom

Een kunst olijfboom door Peter van Son Interieurobjecten is een echte eyecatcher in het interieur van jouw woning, winkel, restaurant of kantoorgebouw. Deze moet dus tot in de puntjes verzorgd zijn. Doordat wij onze olijfbomen maken op echte houten olijfstammen zijn deze niet van echt te onderscheiden. Wij nemen daarom uitgebreid de tijd om uw kunstboom Olijf te ontwerpen, ontwikkelen en te plaatsen. 

Bekijk ook onze overige soorten kunstbomen:

 

Een realistische olijf kunstboom

Wij maken onze Olijfbomen altijd op echte houten Olijfstammen. Deze houten stammen worden vooraf door ons grondig gedroogd en later geconserveerd. Dit heeft als voordeel dat er zich geen ongedierte meer in het hout bevindt en dat de bast altijd om de stam blijf zitten. We hebben altijd een aantal gedroogde olijfstammen op voorraad, dus u kunt zelf de juiste stam voor uw project uitkiezen.

Een Kunst olijfboom is altijd maatwerk

Onze kunstbomen worden volledig gemaakt naar de wensen en behoeften van u als klant. U word volledig betrokken bij het proces waardoor we samen komen tot een uniek, voor u gepersonaliseerde kunstboom. Van schets tot eindresultaat worden onze kunstbomen met de hand vervaardigd en aan iedere gewenste situatie aangepast. Wij denken met u mee en helpen u door advies te geven over welke kunstboom het best in welke past. U kunt uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen als u meer informatie wilt over onze kunstbomen of als u een specifieke vraag heeft over een kunstboom in een bepaalde situatie. Tot slot hebben we ook een prachtig assortiment bloempotten en plantenbakken die we graag combineren met onze olijf kunstbomen. 

De voordelen van een Kunst Olijfboom

  • Een enorme visuele impact op uw ruimte 
  • Binnen één dag geplaatst
  • Onafhankelijk van lucht, licht en warmte
  • Géén verzorging nodig
  • Makkelijk schoon te houden
  • Direct een mediterraanse sfeer!
Olijfboom produceren

Al onze producten worden volledig op maat gemaakt en samengesteld met oog voor detail en naar jouw persoonlijke wensen. Daarom ben jij als klant altijd betrokken bij het productieproces. Onze vakkundige monteurs plaatsen uw kunstbeplanting met uiterste zorg en precisie. Wij streven naar niets meer dan perfectie voor al onze projecten!

Wilt u ook een Kunst olijfboom door
Peter van Son Interieurobjecten?

Neem direct contact met ons op voor meer informatie, een geheel vrijblijvende afspraak of direct een offerte op maat!

vraag vrijblijvend uw offerte aan Contactpagina