Moswand

Tot kunst verheven groen!

Wat is een Moswand?

Een Moswand is een met mos bedekte muur, die elke ruimte direct voorziet van een fijne sfeer en goede akoestiek. Het geprepareerde Mos in combinatie met ons oog voor detail geven keer op keer een prachtig resultaat. Met een moswand is het mogelijk om op zowel grote als kleine oppervlaktes veel groenbeleving toe te voegen. Onze Moswanden zijn volledig onderhoudsvrij en voldoen aan alle gezondheids- en veiligheidseisen.

U kunt kiezen uit verschillende mossoorten:

 

Rendiermos

Bolmos

Bolmos

Platmos

Waarvan word een moswand gemaakt?

Voor het creëren van een moswand op maat kunnen diverse vormen van behandeld mos worden ingezet. U kunt kiezen uit IJslands Rendiermos, bolmos, en platmos. Deze mos soorten zijn zorgvuldig voorbereid en gedroogd, en vervolgens behandeld met milieuvriendelijke verf op waterbasis. Hierdoor is het mos volledig onschadelijk voor mens, dier, en milieu. Bovendien vereist behandeld mos geen onderhoud, zoals regelmatig water geven. Laat ons u overtuigen met onze jarenlange expertise in het creëren van levendige groene wanden. Wanden die niet alleen de natuur moeiteloos in huis brengen, maar ook direct een visuele impact op uw kantoor of woonkamer hebben. Dit product biedt meer dan alleen esthetische schoonheid. Het verbetert ook de akoestiek van uw ruimte, waardoor er een rustige en aangename omgeving ontstaat. 

Uw moswand zelf ontwerpen?

Onze Moswanden worden stuk voor stuk met de hand vervaardigd, helemaal naar uw wensen. Dit geeft u de volledige vrijheid om het uiterlijk van de wand naar eigen wens te bepalen. Wij zijn altijd beschikbaar om bij u langs te komen, uw ruimte te beoordelen en professioneel advies te geven over de keuze van de juiste mossoort en soms zelfs kleur. Uw wensen zijn onze prioriteit, en ons team zal de moswand samen met u ontwerpen en creëren volgens uw persoonlijke voorkeuren. Bovendien kunt u zelf de vormen, logo’s en diverse mossoorten kiezen om een uniek ontwerp te realiseren.

De voordelen van een Moswand

  • Direct een natuurlijke impact op uw ruimte
  • Verbeterend voor de akoestiek
  • Binnen één dag geplaatst
  • Géén verzorging nodig
  • Makkelijk schoon te houden

Wilt u een logo van of op uw moswand?

Dat kan! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Al onze producten worden volledig op maat gemaakt en samengesteld met oog voor detail en naar uw persoonlijke wensen. Daarom bent u als klant altijd betrokken bij het productieproces. Onze vakkundige monteurs plaatsen uw kunstbeplanting met uiterste zorg en precisie. Wij streven naar niets meer dan perfectie voor al onze projecten!

Wilt u ook een Moswand door
Peter van Son Interieurobjecten?

Neem direct contact met ons op voor meer informatie, een geheel vrijblijvende afspraak of direct een offerte op maat!

vraag vrijblijvend uw offerte aan Contactpagina