Wij zijn open!

Foto’s en video’s volgen spoedig

Op 1 mei 2024 is het eindelijk zover: we openen dan de deuren van onze splinternieuwe showroom. Momenteel zijn we druk bezig met de transformatie van deze ruimte. Met een indrukwekkend oppervlakte van maar liefst 5000 m² creëren we een showroom die ideaal is om onze producten volledig te bewonderen, testen en ervaren. Hoewel maatwerk talloze mogelijkheden biedt, hebben we de ambitie om onze complete collectie kunstbomen, kunstplanten, kunstbloemen en groene wanden hier te presenteren.

Ons nieuwe pand bevindt zich te midden van verschillende woonwinkels waardoor we ons geen betere locatie kunnen voorstellen. Met onze deur die zes dagen per week wijd open staat, streven we ernaar iedereen te overtuigen van de kwaliteit van onze producten. Tijdens koopavonden en zondagen zullen we bovendien met leuke evenementen voor iedereen toegankelijk zijn.

Voor u als klant met lopende projecten heeft deze verhuizing geen invloed. De huidige showroom blijft open, en onze prachtige projecten zullen onverstoord doorgaan. Op die manier zorgen we ervoor dat onze klanten geen hinder ondervinden van deze ambitieuze verhuizing. Enthousiast tellen we af naar de frisse start die deze verandering voor ons betekent en kunnen niet wachten om u te verwelkomen in onze volledig vernieuwde showroom aan de Lorentzweg 18 in Waalwijk!