Kunstplanten

Tot kunst verheven groen!

Maatwerk kunstplanten

Kunstplanten, ook wel bekend als zijdeplanten, zijn niet van echt te onderscheiden en zowel voor binnen als buiten geschikt. Het aanzicht van realistische kunstplanten geeft direct een fijne sfeer aan uw kantoor en / of woonkamer. Het realistische blad- en bloemmateriaal in combinatie met ons oog voor detail geven keer op keer een prachtig resultaat. Onze zijdeplanten zijn op diverse manieren toepasbaar, zijn volledig onderhoudsvrij en geschikt voor mensen met allergieën. 

Realistische Kunstplanten

Onze kunstplanten worden enkel en alleen gemaakt van hoogwaardige, duurzame en luxe materialen. Daarom noemen wij deze planten ook geen nep planten, maar kunstplanten. Laat ons u overtuigen met onze jarenlange expertise in het creëren van levendige kunstplanten composities. Zijdeplanten die niet alleen de natuur moeiteloos nabootsen, maar ook direct een visuele impact op uw kantoor of woonkamer hebben. Dit product biedt meer dan alleen esthetische schoonheid. Het heeft een oneindige houdbaarheid en is geschikt voor mensen met allergieën!

Plaatsing is onafhankelijk van lucht, licht en warmte, en er is geen verzorging nodig. Geen zorgen over water geven, snoeien of het zoeken naar het juiste lichtniveau. Alleen regelmatig schoonmaken houden uw kunstplanten permanent in topconditie!

Onze kunstplanten zijn altijd maatwerk

Onze stylisten selecteren zorgvuldig elke kunstplant in ons assortiment, waarbij ze constant letten op uitstraling, realisme en duurzaamheid. We staan altijd klaar om persoonlijk bij u langs te komen, uw ruimte te beoordelen en deskundig advies te geven over de perfecte keuze van kunstplanten. Uw wensen staan bij ons op de eerste plaats, en u bent van harte welkom om onze uitgebreide collectie te komen bekijken in onze inspirerende showroom!

vraag vrijblijvend uw offerte aan

De voordelen van een Kunstplanten

  • Niet van echt te onderscheiden
  • Direct een groene impact op uw ruimte 
  • Verbeterend voor de akoestiek
  • Binnen één dag geplaatst
  • Onafhankelijk van lucht, licht en warmte
  • Géén verzorging nodig
  • Makkelijk schoon te houden; allergie vrij

Al onze producten worden volledig op maat gemaakt en samengesteld met oog voor detail en naar uw persoonlijke wensen. Daarom bent u als klant altijd betrokken bij het productieproces. Onze vakkundige monteurs plaatsen uw kunstbeplanting met uiterste zorg en precisie. Wij streven naar niets meer dan perfectie voor al onze projecten!

Wilt u ook kunstplanten door
Peter van Son Interieurobjecten?

Neem direct contact met ons op voor meer informatie, een geheel vrijblijvende afspraak of direct een offerte op maat!

vraag vrijblijvend uw offerte aan Contactpagina