Kunstbloemen

Tot kunst verheven groen!

Daarom kunstbloemen!

Onze kunstbloemen, ook wel bekend als zijdebloemen, worden door ons persoonlijk geselecteerd zodat wij u altijd een prachtige, unieke collectie kunnen aanbieden. Het aanzicht van realistische, kleurrijke bloemen geeft direct een fijne sfeer. Deze schitterende bloemen in combinatie met onze creativiteit geven keer op keer een prachtig resultaat. Onze kunstbloemen voor binnen zijn op verschillende manieren toepasbaar, zijn volledig onderhoudsvrij en geschikt voor mensen met allergieën. 

Een aantal toepassingen:

 

Flowerwall

Flowerwall

Boeket

Realistische kunstbloemen

Onze kunstbloemen worden alleen gemaakt van hoogwaardige, duurzame en luxe materialen. Daarom noemen wij deze bloemen ook geen nep bloemen, maar kunstbloemen. Laat ons u overtuigen met onze wisselende collectie kunstbloemen en het creëren van levendige boeketten. Boeketten die direct een visuele impact op uw kantoor of woonkamer hebben. Geen zorgen over water geven, snoeien of het zoeken naar het juiste lichtniveau. Alleen regelmatig schoonmaken houdt uw boeket permanent in topconditie!

Zelf een boeket kunstbloemen samenstellen?

Wij nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze showroom om uw eigen unieke boeket samen te bestellen. Hiervoor staat altijd een styliste voor u klaar. Samen zorgen we ervoor dat uw boeket een ware blikvanger wordt en perfect past bij uw stijl en ruimte. Hiervoor bieden wij u een ruime keuze uit een uitgebreid assortiment realistische bloemen, zodat u altijd naar huis gaat met het perfecte boeket kunstbloemen!

De voordelen van Kunstbloemen

  • Een enorme kleurrijke impact op uw ruimte 
  • Oneindig houdbaar, geen terugloop van kwaliteit
  • Onafhankelijk van lucht, licht en warmte
  • Makkelijk schoon te houden
  • Duurzaam verantwoord!

Over ons

Al onze producten worden volledig op maat gemaakt en samengesteld met oog voor detail en naar uw persoonlijke wensen. Daarom word u als klant altijd betrokken bij het productieproces. Onze vakkundige monteurs plaatsen uw kunstbeplanting met uiterste zorg en precisie. Wij streven naar niets meer dan perfectie voor al onze projecten!

Wilt u ook kunstbloemen door
Peter van Son Interieurobjecten?

Neem direct contact met ons op voor meer informatie, een geheel vrijblijvende afspraak of direct een offerte op maat!

vraag vrijblijvend uw offerte aan Contactpagina