In het najaar van 2021 kreeg we een unieke kans aangereikt: het leveren van een adembenemende groene transformatie voor het nieuwe kantoor van Ravas in Zaltbommel. De Arend Project en Horeca Inrichting benaderden ons met de uitdaging om een inspirerende, groene werkomgeving te creëren die de zintuigen prikkelt en rust en sereniteit brengt in het dagelijkse kantoorleven.

Onze aanpak was gericht op het harmonieus integreren van de natuur in de kantooromgeving. We begonnen met het plaatsen van prachtige moscirkels en een groot kunstmoslogo op de muren, waarmee we een directe visuele impact creëerden. Deze elementen gaven het kantoor een vleugje groen en een gevoel van verbondenheid met de natuur.

Verspreid over het hele gebouw plaatsten we zorgvuldig geselecteerde, unieke kunstplanten. Deze planten, met hun realistische details, voegden een gevoel van levendigheid toe zonder de zorg voor onderhoud. Op strategische plekken brachten we kunstbloemenboeketten aan, die niet van echt te onderscheiden waren. Deze subtiele toevoeging bracht kleur en verfijning in de omgeving.

Indien u ook geïnteresseerd bent in een project in samenwerking met Peter van Son Interieurobjecten, nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen.