blank

Talpa Hilversum & Laren

Talpa is de welbekende mediamaatschappij waarbij diverse media-activiteiten zijn ondergebracht. Talpa heeft vestigingen in zowel Laren als Hilversum en wij hebben onze producten op beide locaties mogen plaatsen.

Bij de vestiging in Hilversum hebben wij buiten grote potten met echte beplanting geplaatst. Deze hebben wij in beide vestigingen binnen laten terugkomen met prachtige handgemaakte olijfbomen. Deze olijfbomen worden extra opgelicht door lichten die wij vooraf in de bloempot verwerkt hebben.

Tijdens de periode rondom kerst hullen wij beide vestigingen compleet in kerstsferen. Er worden meters hoge kunstkerstbomen geplaatst en ook de bestaande bomen worden volgehangen met kerstballen en slingers. Dit geeft ons gelijk de kans om de olijfbomen eens grondig te onderhouden en waar nodig blad bij te plaatsen / te vervangen.

Dankzij dit jaarlijks onderhoud zien de bomen bij Talpa er altijd alsof ze splinternieuw zijn. Daarnaast komen deze nog wel eens voorbij op TV! Het is altijd leuk om de producten waar je met veel passie en plezier aan heb gewerkt eens vanuit de luie stoel te bewonderen. Heeft u ze al voorbij zien komen?