The Farm staat bekend als een ontmoetingsplaats voor interieurontwerpers, architecten en speciale klanten die inspiratie en advies zoeken voor hun interieurprojecten op commercieel, residentieel en hospitality niveau.

Ons doel was duidelijk: we wilden kunstbeplanting integreren die naadloos paste bij de onderscheidende esthetiek en atmosfeer van The Farm. Met trots presenteren we een scala aan prachtige, realistische kunstbeplanting die we met zorg hebben geleverd en geïnstalleerd. Van een met de hand vervaardigde olijfboom die de serene charme van de mediterrane sfeer oproept tot realistische boeketten die een frisse en levendige gloed verspreiden. Stap in onze weelderige jungletuin, waar de exotische flora een betoverende oase creëert. En tot slot, ervaar de subtiele elegantie van onze oosterse bloesemboom, die een vleugje oosterse mystiek in elke ruimte brengt.

Of u nu geïnspireerd bent door dit project of op zoek bent naar manieren om kunstplanten in uw eigen ruimte te integreren, Peter van Son Interieurobjecten staat klaar om u te helpen. Samen kunnen we uw visie omzetten in een groen meesterwerk dat de schoonheid en levendigheid van de natuur omarmt. We kijken ernaar uit om met u samen te werken aan uw volgende groene project!