Kunstbloemen bij Scents – Roosendaal

Met trots presenteren wij ons nieuwste project bij parfumerie Scents in het Rosada Outlet Centre te Roosendaal. In opdracht van Thies Design hebben wij een kleurrijke bloemenambiance gecreëerd die perfect harmonieert met de verfijnde geuren en parfums die Scents te bieden heeft.

Onze missie omvatte het ontwerpen en installeren van kunstbloemen die de vitrine en de winkel sieren, en zo een betoverende, zomerse sfeer teweegbrengen die bezoekers als een magneet aantrekt. Binnen de winkel hebben we twee schitterende, kunstmatige tuinen gecreëerd, omringd door een weelderige waterval van kunstbloemen die als gordijnen wapperen, waardoor een vrolijk en zomers gevoel ontstaat.

Deze verbluffende decoraties dienen niet alleen ter verfraaiing, maar versterken tevens de totale beleving van de parfumerie. Ons oordeel? Een uiterst succesvol en adembenemend project in kunstbloemen. Wij staan te popelen voor verdere samenwerkingen en de creatie van nog meer unieke en betoverende kunstbloemenprojecten in de toekomst.

Wilt u ook uw kunstbloemen project bespreken met Peter van Son Interieurobjecten?
Neem dan contact met ons op via onderstaande knoppen.

Contactpagina Contact Formulier 0416 283222 Bel