Meerstammige kunstboom bij The Line – Nieuwkuijk

We zijn vereerd dat we hebben mogen bijdragen aan het prachtige kantoorpand van marketingbureau The Line, gelegen nabij de A95 in Nieuwkuijk. Als specialist in kunstplanten hebben we gezorgd voor een sfeervolle en groene omgeving die perfect aansluit bij de visie van het bureau.
 
Tijdens de bouw van het nieuwe pand in 2018 werden we benaderd om een kunstplantenplan te ontwikkelen dat de juiste ambiance zou creëren. Met trots kunnen we zeggen dat we de entree hebben verfraaid met een adembenemende meerstammige kunstboom, terwijl de kantoren zijn voorzien van diverse tafelstukjes en realistische kunstplanten. Onze groene creaties hebben een rustgevende en vertrouwde sfeer gecreëerd, zoals blijkt uit de positieve reacties van de medewerkers van The Line.
 
We zijn dankbaar dat we hebben mogen bijdragen aan het succes van marketingbureau The Line door middel van onze hoogwaardige kunstplanten. Onze missie is om altijd de perfecte groene oplossingen te bieden die naadloos aansluiten bij de behoeften van onze gewaardeerde klanten. 
 
Wilt u ook een meerstammige kunstboom door Peter van Son Interieurobjecten?
Neem dan contact met ons op via onderstaande knoppen.

Contactpagina Contact Formulier 0416 283222 Bel