Vanaf jonge leeftijd koesterde er bij Nino Hooijmans een passie voor exclusieve auto’s. Het begon allemaal met de verkoop van autoradio’s, stereo-installaties, car hi-fi en telecom. Wat begon als een hobby groeide uit tot vier prachtige vestigingen in Nederland. Hij heeft ongelooflijk genoten van deze geweldige tijd, maar toch bleef er altijd iets kriebelen.

Na enkele jaren ging uiteindelijk zijn lang gekoesterde droom in vervulling: een schitterende showroom in Velddriel, gelegen aan de A2. Hier biedt hij de meest exclusieve auto’s aan met de juiste kwaliteit. Aan ons de uitdaging om deze showroom te voorzien van de juiste kunstbeplanting.

Vanuit onze passie voor kunstgroen en het streven naar perfectie, hebben we de uitdaging aangenomen om een adembenemende eyecatcher te creëren die de schoonheid van de auto’s weerspiegelt. Onze keuze viel op een prachtige meerstammige kunstboom, niet alleen om de hoogte van de showroom te doorbreken, maar ook om een warme en gastvrije sfeer te creëren. De aanwezigheid van deze kunstboom zorgt voor een prettige ervaring bij de klanten, waardoor de ruimte een stijlvolle en uitnodigende uitstraling krijgt.

Wilt u ook dat wij uw showroom voorzien van de juiste kunstbeplanting? Neem dan contact met ons op via het contactformulier!