Voor de RB+ Groep is passieve bouwkundige brandpreventie dé kernactiviteit. Met passie, inzet, kennis en enthousiasme verzorgen zij als team de brandveiligheid. In december 2020 mochten wij hun prachtige nieuwe locatie in Waalwijk voorzien van onze schitterende Groenstyling.

Bij aanvang van dit project waren de mensen achter RB+ vooral erg gecharmeerd van onze kunst olijfbomen. Samen hebben we gezocht naar 2 bijzondere olijfstammen die de kunstbomen een karakteristiek uiterlijk gaven. Deze echte, houten olijfstammen zijn door ons verder gedroogd, geconserveerd en geïmpregneerd waarna ze geschikt waren om als basis voor kunstbomen te dienen.

Na een bezoek aan onze showroom kwamen ook diverse moswanden in beeld. Hiervoor hebben we antraciet lijsten op maat laten maken en deze als schilderij aan de diverse muren bevestigd. Een moswand van Ijslands mos geeft dan ook direct een energieke, groene uitstraling aan uw interieur.

Tot slot zijn er een aantal prachtige boeketten met kunstbloemen gemaakt en een aantal losse kunstbeplanting geplaatst om van de gehele locatie een prachtig geheel te maken.

Heeft u ook interesse in styling met kunstbeplanting door Peter van Son Interieurobjecten? Neem dan contact met ons op!