Groene Wanden

Greenwall bij Emerald Eternal Green – Eindhoven

In het begin van 2023 werden wij benaderd door onze gewaarde partner Emerald Eternal Green. Toen Emerald vroeg om met het gebruik van hun producten de uitstraling van het nieuwe pand naar het volgende niveau te tillen, aarzelden we natuurlijk geen moment., 

Samen wilden we iets creëren dat de aandacht zou trekken van alle bezoekers die door de deuren van het nieuwe pand lopen. Dit werd een enorme greenwall van maar liefst vier verdiepingen hoog. Onze stylistes gingen aan de slag met het ontwerpen van de greenwall, waarbij ze verschillende soorten kunstplanten combineerden om een weelderige en natuurlijke uitstraling te creëren.

De greenwall werd het middelpunt van de showroom, een adembenemende blikvanger die de aandacht trok van elke bezoeker. Het was een eer om met de producten van onze gewaardeerde partner te werken en deze te integreren in een ruimte die kunst en natuur samenbrachten.

Wilt u ook, geheel vrijblijvend, een Greenwall laten ontwerpen door Peter van Son Interieurobjecten? Neem dan contact met ons op via onderstaande knoppen.

Contactpagina Contact Formulier 0416 283222 Bel

Meer referenties met Greenwalls: