Hangende kunstplanten bij Majorel

Wij zijn er trots op dat we deel uit maken van de inspirerende transformatie van de Majorel-locaties in Amsterdam en Maastricht, onder leiding van de architecten van Creathings. 

In Amsterdam heeft Creathings een werk gecreëerd dat de stad siert: de ‘Green Wave’. Deze majestueuze, golvende beweging is niet alleen een visueel spektakel, maar ook een viering van creatieve ontwerpkunst en harmonie met de natuur. Elke gebogen bak is met zorg bekleed met geluid absorberend materiaal en gevuld met onze prachtige kunstplanten, waardoor een gevoel van sereniteit en rust wordt gecreëerd voor iedereen die deze ruimte betreedt. De subtiele verlichting aan de onderkant van de bakken voegt een magische gloed toe aan het geheel, waardoor de ‘Green Wave’ echt tot leven komt.

Op beide locaties, zowel in Amsterdam als in Maastricht, vind je aan het plafond grote ronde cirkels die zijn getransformeerd tot groene oases, elk stralend met een unieke schoonheid. Deze cirkels harmoniëren perfect met het patroon op de vloer, waardoor een gevoel van eenheid en balans ontstaat. 

Wilt u uw interieur ook opfleuren met de realistische kunstbeplanting van Peter van Son Interieurobjecten? Neem dan contact met ons op via onderstaande knoppen.

Contactpagina Contact Formulier 0416 283222 Bel