Wij zijn er trots op dat we deel uit maken van de inspirerende transformatie van de Majorel-locaties in Amsterdam en Maastricht, onder leiding van de getalenteerde architecten van Creathings. Als leverancier van hoogwaardige kunstplanten hebben we de eer gehad om ons vakmanschap en onze passie voor de natuur te laten schitteren in de vorm van de indrukwekkende ‘Green Wave’.

In Amsterdam heeft Creathings een meesterwerk gecreëerd dat de stad siert: de ‘Green Wave’. Deze majestueuze, golvende beweging is niet alleen een visueel spektakel, maar ook een viering van creatieve ontwerpkunst en harmonie met de natuur. Elke gebogen bak is met zorg bekleed met geluid absorberend materiaal en gevuld met onze prachtige kunstplanten, waardoor een gevoel van sereniteit en rust wordt gecreëerd voor iedereen die deze ruimte betreedt. De subtiele verlichting aan de onderkant van de bakken voegt een magische gloed toe aan het geheel, waardoor de ‘Green Wave’ echt tot leven komt.

Op beide locaties, zowel in Amsterdam als in Maastricht, vind je aan het plafond grote ronde cirkels die zijn getransformeerd tot groene oases, elk stralend met een unieke schoonheid. Deze cirkels harmoniëren perfect met het patroon op de vloer, waardoor een gevoel van eenheid en balans ontstaat. De kunstplanten in deze cirkels zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar bieden ook een welkome verbetering van de luchtkwaliteit en akoestiek in de ruimtes.

Of u nu geïnspireerd bent door dit project of op zoek bent naar manieren om kunstplanten in uw eigen ruimte te integreren, Peter van Son Interieurobjecten staat klaar om u te helpen. Samen kunnen we uw visie omzetten in een groen meesterwerk dat de schoonheid en levendigheid van de natuur omarmt. We kijken ernaar uit om met u samen te werken aan uw volgende groene project!