Foto’s Horeca In Beeld
blank

Restaurant Charlie / Roompot – Schaijk

Restaurant Charlie is het familierestaurant van Vakantiepark Schaijk. Dit Roompot vakantiepark ligt midden in een uniek en verrassend natuur- en cultuurlandschap aan de rand van het grootste aaneengesloten natuurgebied van Noord-Brabant. Op dit park kunt u heerlijk tot rust komen, terwijl zowel Schaijk als de omliggende steden u volop vertier bieden.

Naast de centrale receptie vormt ‘Familie Restaurant Charlie’ met zijn unieke speelbos het belangrijkste onderdeel van de centrumvoorzieningen. Op de foto’s ziet u hoe onze handgemaakte kunstboom helemaal tot in de nok van het gebouw ‘groeit’ en waar deze de basis biedt aan diverse klimtoestellen voor kinderen.

Verder in het restaurant ziet u een oase van kunstplanten en kunstgroen. Zo heeft de entree een door ons geplaatste Greenwall waarin het logo van restaurant Charlie prijkt. Het oude plafond van het restaurant heeft bij ons een volledige make-over gekregen en vooral de authentieke lampen steken mooi af tegen de, door ons geplaatste, groene achtergrond. De houten objecten zijn veelal gemaakt van de bomen uit het natuurpark zelf!

Zo heeft dit restaurant vanaf binnenkomst een overweldigende natuurlijke uitstraling.

Update: Zoals op de foto te zien mochten wij ook de huisjes van dit recreatiepark wij voorzien van diverse soorten kunstplanten.