blank

Schiphol Privium Lounge

De Schiphol Privium lounge is een ruimte voor passagiers die regelmatig reizen via de luchthaven en geen tijd hebben voor oponthoud. Bij ruim 20 Airlines kunnen passagiers bij de business class balie inchecken, ook als zij economy reizen, bij security hebben Privium leden voorrang op de reguliere passagiers en de grenspassage verloopt geautomatiseerd m.b.v. de irisscan. In de lounges kunnen deze passagiers nog even ontspannen en / of rustig werken voordat zij aan boord gaan.

Aan ons de taak om deze lounges te voorzien van kunstbeplanting en interieurobjecten. In overleg met de architect van de lounge is er voor gekozen om in de strakke, moderne lijn te blijven die de lounge uitstraalt. Hierbij hebben we o.a. gekozen voor grote Agave bladeren in hoogglans potten. De afscheiding is gemaakt van Bamboe Ngoya. Dit geeft de passagiers op een natuurlijke wijze privacy.

Nog geregeld krijgen wij vanuit Schiphol de vraag om kunstplanten voor diverse locaties op de luchthaven te plaatsen. Het kan zomaar zijn dat u onze producten tegenkomt net voordat u op reis gaat. Hierdoor zijn we erg benieuwd, wat vindt u ervan?